woensdag 20 juli 2011

♦ Collage's

Hier even een persoonlijk berichtje. Ik zit vandaag op mijn praat/schrijf/tik- stoel, dus gooi ik ook mijn blog maar even vol :-)
Ik ben bezig met collages te maken voor mijn webwinkels en sowieso van alles uit te proberen om de winkels zo leuk mogelijk te maken.
1 nadeel zit er wel aan...ik moet soms wat foto's van anderen op het net 'lenen'.....Ik vind iStock wel érg prijzig!.
Maaaaar, iedereen mag ook van mij 'pikken'. :-)
Ik zie het maar zo, als mensen iets van mij willen gebruiken, geeft alleen maar aan, dat ze het mooi vinden en is het compliment mijn geschenk......
Ben heel benieuwd hoe anderen de collages maken. Wat zij er voor gebruiken en in welk programma zij het bewerken...dussss voor iedereen die dit toevallig leest! Ik sta open voor alle ideeën!
Zelf werk ik met Publisher van Microsoft en het wegwerken van oneffenheden en knippen doe ik met Photoshop.
Hoop, maar leuk werk!

Deze heb ik tot nu toe in elkaar geflanst:

Ik ga hierna kijken of ik leuke cadeaubonnen weet te maken. 2 heb ik er al:

Maar eigenlijk loop ik over van de ideeën en ben ik best chaotisch en ben ik dus met tig dingen tegelijk bezig haha, kortom mijn huis is een zooitje. Op het moment liggen er 2 kapstokken klaar om een make-over te krijgen, staat er een grote dekenkist in de weg, waarvan het me maar niet lukt om hem zonder verlies te verkopen.
Zeep zeep en nog eens zeep slingert er overal rond. Ruikt hier wel heerlijk overigens haha.
Nog een kastje, spiegel, mandjes, vazen.....te veel voor woorden.....en alles maken, foto's van nemen en op het web zetten....onder aaaal mijn webwinkels....hahaha het zijn eigenlijk allemaal vertakkingen van mijn hoofd webwinkel, maar ja als je een beetje gevonden wilt worden via Google, moet je er wel wat voor doen.....Alleen nu maar hopen dat het ook daadwerkelijk zo werkt.... Ach naja, ik vind het sowieso gewoon al erg leuk om te doen. Rijk zal ik er niet van worden.

Ik ga maar weer eens aan de knutsel.

Tot deel 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten