Waarom een zeepketting?

Waarvoor gebruik je de zeepketting?

De zeepkettingen zijn feitelijk bedoeld als decoratie. Je kunt ze bijvoorbeeld ophangen in het toilet of in de badkamer. Een zeepketting in de slaapkamer of in je huiskamer is natuurlijk ook altijd leuk, ze hebben immers een decoratieve waarde en ruiken ook nog eens heel erg lekker. Uiteraard kun je een zeepketting ook in je kledingkast hangen, zodat de heerlijke geur van de zeepjes verspreid wordt door je kledingkast. Zelf vind ik dit erg zonde, want dan zie je niets meer terug van de prachtige versieringen.

Een zeepketting als cadeau of aandenken

Een zeepketting is heel leuk om te ontvangen, maar zeker net zo leuk om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een zeepketting als verjaardagscadeau voor je moeder, oma of allerbeste vriendin. Tegenwoordig worden zeepkettingen ook cadeau gegeven als bedankje na afloop van een trouwerij (tip: hartvormpjes) of als kraambedankje. De mogelijkheden zijn legio, ik geef jullie alleen maar even een idee.

Zeepkettingen online kopen

Zoals je hebt gelezen op de pagina: Hoe maak ik een zeepketting, zijn zeepkettingen eigenlijk heel makkelijk zelf te maken. Zelf maken verdient de voorkeur als je een heleboel dezelfde zeepkettingen wilt maken als trouwbedankje of kraambedankje. Wanneer je niet zoveel kettingen wilt, dan kun je de ketting misschien beter online bestellen. De zeepkettingen die je hier allemaal op deze blog ziet kun je kopen in mijn webwinkel: